Ajax en Oad verlengen partnership

Ajax en Oad verlengen partnership

Ajax en Oad hebben hun partnership met drie jaar verlengd en blijven tot en met 30 juni 2020 aan elkaar verbonden, aldus TravelPro. Hierdoor verzorgt Oad ook de komende seizoenen het vervoer van de elftallen en de supporters van Ajax naar uitwedstrijden in Nederland.

Edwin van der Sar en Menno Geelen waren namens de Ajax-directie aanwezig om het contract te ondertekenen. TravelPro vertelden ze: “Naar grote tevredenheid maken wij al jaren gebruik van de diensten van Oad. Wij zijn blij dat de wij de samenwerking opnieuw met drie jaar hebben kunnen verlengen. Oad zorgt er iedere uitwedstrijd voor dat onze supporters deze op een goede manier kunnen bezoeken. Bovendien zijn we ook heel tevreden over het vervoer van onze diverse elftallen.”

Frans Schuitemaker (directeur Oad Bus) zegt: “Wij zijn zeer verheugd dat Oad de vaste buspartner is en blijft van Ajax. De samenwerking met Ajax loopt als een geoliede machine. We kennen de procedures en verwachtingen van de staf, spelers en supporters goed en zijn bijzonder blij en trots om dit vervoer voor Ajax te mogen uitvoeren.”

  • Ajax en Oad rijden ook de komende drie jaar samen door.

Een reactie plaatsen

css.php