Amsterdamse wethouder opende nieuw kantoor Royal HaskoningDHV

Amsterdamse wethouder opende nieuw kantoor Royal HaskoningDHV

De Amsterdamse wethouder duurzaamheid, Abdeluheb Choho, heeft op maandag 26 juni het nieuwe kantoor van Royal HaskoningDHV in Amsterdam geopend. Het gerenoveerde pand is een toonbeeld van duurzaamheid. De vernieuwing van het gebouw en de inrichting zijn zoveel mogelijk circulair uitgevoerd. Daarnaast wordt het pand nog dit jaar energieneutraal, heeft het een gezond werkklimaat en wordt onderlinge samenwerking gestimuleerd door de open, flexibele werkomgeving.

Met het nieuwe kantoor, gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Contact Amsterdam, wil Royal HaskoningDHV innovatie en co-creatie stimuleren. Contact Amsterdam is een broedplaats voor startups en creatieve bedrijven zoals uitvinders, grafici, ontwerpers en ICT-kunstenaars. Contact Amsterdam beoogt hiermee om ‘makers’ uit verschillende disciplines in contact te brengen en zo buiten hun eigen kaders te treden en te komen tot vernieuwende concepten.

Abdeluheb Choho: “Amsterdam is een wereldwijde koploper op het gebied van circulair bouwen, en met dit kantoor wordt die positie verder bevestigd. Bovendien staan we hier aan de rand van Haven-Stad: een stuk haven waar straks in ieder geval 40.000 woningen komen, die wat mij betreft circulair ontwikkeld gaan worden. Fijn dat met dit kantoorgebouw alvast de toon daarvoor is gezet.” Innovatieve partnerships stimuleren

Anton van der Sanden, directeur Royal HaskoningDHV Nederland: “We werken altijd samen met onze klanten en partners aan projecten die bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving. Niet voor niets is onze missie ‘enhancing society together’. Met ons nieuwe regiokantoor in Contact Amsterdam verwacht ik dat we nog beter innovatieve partnerships aan kunnen gaan. Hiermee vergroten we de impact van onze oplossingen.”

Royal HaskoningDHV is vanaf 1969 gevestigd in Amsterdam. Vanuit het regiokantoor werken zo’n 160 medewerkers aan een breed scala aan projecten voor steden, water, transport en industrie. Zo wordt er gewerkt aan de Noord-Zuidlijn en aan aardgasloze wijken in Amsterdam. Daarnaast werken we in de regio aan Luchthaven Schiphol en Haven Amsterdam.

• Nieuw Amsterdams regiokantoor voor Royal Haskoning/DHV.

Een reactie plaatsen

css.php