B-style & Flex-i-Trans is goed op weg

B-style & Flex-i-Trans is goed op weg

B-style & Flex-i-Trans is goed op weg. Sinds de fusie van deze bedrijven in 2013 is er veel gebeurd, zowel in het bedrijf als in de markt. De markt is veranderd door aangepaste beleidsvoering en bezuinigingen vanuit de overheid. Het antwoord vanuit B-style & Flex-i-Trans is om hierin met de ondernemer mee te denken, en innovatieve oplossingen aan te dragen. Dit past exact in de missie en visie van het bedrijf wat zoekt naar partners in business om verder te kijken dan hier en nu.

Men mag het zo zien dat B-Style voornamelijk bouwpakketten levert aan partners, en Flex-i-Trans compleet omgebouwde voertuigen. Deze vergen ieder hun eigen benadering. Het verbeteren van kwalitatieve mobiliteit van mensen met, en zonder beperking staat hierin centraal. De oplossingen welke als antwoord op vragen uit de markt komen, komen dus uit een breed gebied. De uitwisseling tussen deze gebieden maakt dat er vaak unieke oplossingen komen. Het gewicht van de ombouw zo laag mogelijk houden is hierin een van de belangrijkste zaken en uitdagingen. Deze eis wordt door voortdurend te innoveren ingewilligd.

Een voorbeeld van een van de laatste vernieuwingen is bijvoorbeeld de nieuwe “B-flex Chair”. Dit is de nieuwe vouwstoel welke perfect werkt met het FiT System Pro vastzetsysteem voor minibussen. De stoel heeft een forse gewichtsbesparing (!) ten opzichte van het vorige model, en voorziet in een verbeterd comfort, verhoogde duurzaamheid en onderhoudsarm functioneren. Omdat de drie-punts gordel dezelfde is voor de rolstoelgebruiker, als voor de persoon welke in de stoel zit, bied de stoel ook de hoogste gelijkwaardigheid. Het bedieningsgemak is optimaal door een simpele beweging vouwt men de stoel onder de raamlijn, laatstgenoemde zorgt voor een optimaal zicht naar buiten.

Er wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe oplossingen door een team engineers welke een enorme ervaring hebben in het aanpassen van voertuigen. De professionaliteit wordt ook erkend door de afnemers en leveranciers. Zo is bijvoorbeeld onlangs het vernieuwde “Van Partner Certificaat” door de Mercedes Benz fabriek afgegeven voor een periode voor maarliefst drie jaar. In het land staan we bekend als leider in innovatie en partner in oplossingen vinden voor elke situatie.

Of het nu is om grote of kleine series aan te passen voertuigen, of juist een uniek voertuig, (voor bijvoorbeeld een stichting) is Flex-i-Trans uw ideale gesprekspartner om duurzame oplossingen aan te dragen.

 

Een reactie plaatsen

css.php