Bestelauto Expo: Nieuw vakevenement voor het totale bestelautosegment

Bestelauto Expo: Nieuw vakevenement voor het totale bestelautosegment

De bestelauto krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats.

Dit vakevenement is een logisch vervolg op de explosieve groei in het aantal verkochte bestelauto’s. Het event bundelt alle producten en informatie voor ZZP-ers, MKB-ers, fleetowners en automotive-managers. De beurs biedt een ‘all in one’ concept: bezoekers kunnen op één dag kennismaken met alle aspecten van hun bedrijfswagen.

Van aanschaf van de wagen zelf, tot inruil, inrichting en inbouw, belettering, lease en financiering, onderhoud, telematica en fleet-managementsystemen.

De markt voor lichte bedrijfswagens is de voorbije jaren uit het dal gekropen. Bedrijfswagens tot 3.500 kilo GVW werden voorheen relatief weinig verkocht, met 2013 als dieptepunt. Toen werden er slechts 50.537 exemplaren verkocht. “Met het aantrekken van de economie zit de verkoop nu sterk in de lift. In 2016 zijn er meer dan 70.000 stuks verkocht”, zegt beursorganisator Patrick van Tilburg, directeur van EXPOMotion. Hij zette eerder ook al de succesvolle beurzen Fleet en Taxi Expo op. “Met name ZZP-ers en fleetowners kopen momenteel meer nieuwe bestelauto’s. Met hun vraag ontstaat een behoefte aan informatie, kennis en vergelijkingsmateriaal. Om daaraan tegemoet te komen, organiseren we Bestelauto Expo 2017. De inschrijving voor exposanten is inmiddels geopend.

Bestelauto Expo 2017 is een 2 daags vakevenement waarin alle pluspunten van een goede beurs terugkomen. Van exposeren tot verkoop vanuit de stand, beleving in test en proefritten, informatiesessies in beurstheaters, workshops van standhouders, nieuwe contacten leggen en netwerken met bestaande relaties.

• Nieuw: Bestelauto Expo 2017 in oktober in Expo Houten.

Een reactie plaatsen

css.php