Busworld Europe in Brussel groter dan ooit

Busworld Europe in Brussel groter dan ooit

Na 24 afleveringen van Busworld Europe in Kortrijk, verhuist Busworld Europe dit jaar naar de Brusselse Expo – een noodzakelijke overstap die vanwege de te kleine Kortrijk Xpo al jaren werd verwacht en gehoopt. Anders dan Kortrijk heeft Brussel rechtstreekse vlieg-, trein- tram- en metroverbindingen. Bovendien zijn er in deze levendige Europese stad, naast de aanwezigheid van de Europese Commissie meer hotelkamers en er is meer entertainment buiten de vakbeurs.

Volgens de Busworld-organisatie is de beurs vrijwel volgeboekt. We brachten dit ‘nieuws’ overigens al in de laatste uitgave van Magazine Personenvervoer. Het netto vloeroppervlak is maar liefst met 50% gegroeid: van 40.000 m2 naar 60.000 m2. Daardoor wordt deze Busworld de grootste ooit. Meer ruimte, meer exposanten, meer voertuigen en meer testmogelijkheden. Bezoekers moeten zich nu al voorbereiden op een aanzienlijk langer verblijf op Brussels Expo vanaf 18 tot en met 23 oktober 2019. De complete lijst met exposanten is hier te vinden: www.busworldeurope.org.

Samen met Busworld Europe wordt vanaf 21 oktober tot 23 oktober de ‘International Bus Conference’ gehouden, een samenwerkingsproject tussen de Busworld Academy en de UITP. Het combineren van een beursbezoek en het bijwonen van de diverse seminars is perfect mogelijk. Een ‘Call for Papers’ ging recent uit. De deadline voor aanmelding is 28 februari. Meer informatie daarover is hier te vinden: www.busconference.com

  • De voorbereidingen voor de grootste Busworld zijn begonnen.  

Een reactie plaatsen

css.php