BYD en Arsenal FC gaan samenwerken met een gedeelde duurzaamheidsvisie

BYD en Arsenal FC gaan samenwerken met een gedeelde duurzaamheidsvisie

BYD is de officiële wereldwijde auto- en buspartner van de wereldberoemde voetbalclub Arsenal FC. BYD en Arsenal FC vierden hun samenwerking deze week tijdens een ceremonie in Londen. De overeenkomst zal zich vooral richten op BYD’s kracht op het gebied van elektrische voertuigen.

De overeenkomst omvat ook hospitality-mogelijkheden en het vergroten van de naamsbekendheid in het iconische Emirates Stadion in Noord-Londen, thuisbasis van de ‘Gunners’, zoals het team van Arsenal ook wel wordt genoemd.

Sherry Li, General Manager van Global Branding & PR bij BYD, na de ondertekening: “We zijn blij met de samenwerking met deze wereldberoemde voetbalclub. Het is een grote eer voor BYD en passend gezien ons beider betrokkenheid bij het milieu. We kijken ernaar uit om de komende maanden samen onze visie op duurzaamheid verder uit te dragen en in BYD’s geval, onze emissievrije producten onder de aandacht te brengen.”

Vinai Venkatesham, Chief Commercial Officer bij Arsenal: “We waren verheugd om BYD te mogen ontvangen in het Emirates Stadion om deze nieuwe en boeiende samenwerking te vieren. We zijn er trots op dat wij de eerste voetbalclub in de Premier League zijn die een partnerschap aangaat met een wereldwijde speler op het gebied van elektrische voertuigen. Een bedrijf dat bovendien tot de grootste en bekendste van China behoort. We kijken uit naar de samenwerking met BYD in de komende seizoenen.”

  • Sherry Li, General Manager van Global Branding & PR bij BYD en Vinai Venkatesham, Chief Commercial Officer bij Arsenal tekenen de contracten die BYD en Arsenal met elkaar verbinden.

Een reactie plaatsen

css.php