Consultatie aanpassingen Taxiverordening Amsterdam

Consultatie aanpassingen Taxiverordening Amsterdam

De Gemeente Amsterdam nodigt TTO-chauffeurs uit om deel te nemen aan de consultatieronde die gehouden wordt over de aanpassing van de Taxiverordening. Sinds 2013 is de Amsterdamse taxiverordening van kracht. De verordening stelt onder andere regels voor het aanbieden van vervoer op de Amsterdamse opstapmarkt, het gebruik van standplaatsen en regelt de verantwoordelijkheden van de TTO’s.

Met de ervaringen van de afgelopen jaren, wil de gemeente Amsterdam een beperkt aantal onderdelen van de taxiverordening aanpassen. Wie voor een TTO rijdt en zijn of haar reactie wil geven kan zich via de webnieuwsbrief aangeven voor een bijeenkomst op maandagmiddag 2 oktober. Aanmelding is mogelijk tot en met 12 september door dit webformulier in te vullen: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/taxi/taxibranche/bijeenkomst-taxi/?http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/taxi/taxibranche/bijeenkomst-taxi/

Na aanmelding krijgen de aanmelders tijdig bericht over het exacte tijdstip en de locatie. Bij grote belangstelling wordt er geloot. Hierbij wordt rekening gehouden met een verdeling over de TTO’s, aldus het Taxiteam van de gemeente.

  • De Gemeente Amsterdam werkt aan een aanpassing van enkele onderdelen van de taxiverordening.

Een reactie plaatsen

css.php