Dag van de Rail: opnieuw volgepakte kennis-supermarkt

Dag van de Rail: opnieuw volgepakte kennis-supermarkt

Het congres Dag van de Rail op 21 juni in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor de rail sector. Dit is alweer de 11e editie en de afgelopen jaren is het congres altijd goed bezocht. Ook dit jaar verwachten de organisatoren er weer een mooie inspirerende dag van te maken. Magazine Personenvervoer is opnieuw als kennispartner betrokken bij het congres.

Het programma gaat over beleid en strategie, beheer en onderhoud, innovatie en techniek op het gebied van de rail. Hierbij is te denken aan lightrail, ERTMS, asset management en milieu- maatregelen. Op deze dag willen de organisatoren vooruitkijken naar thema’s als toekomstbeeld, klimaatdoelen, wetten en regels, financiële middelen en automatisering. Meer specifiek: waar staat de spoorsector over 10 jaar, welke innovaties zijn noodzakelijk om in de railsector voorop te laten lopen, gaat liberalisering innovatie stimuleren, en wat betekent dat voor de reizigers?

Dag van de Rail presenteert praktijk-cases van gemeenten en overheden, start-ups en innovatieve ondernemers op het podium met aansprekende ervaring van ‘vooroplopers’ en ervaringsdeskundigen, netwerksessies voor brandende vraagstukken, branche-specifieke cases en diverse inspirerende keynotes uit binnen- en buitenland.

Meer informatie over Dag van de Rail is hier te vinden, evenals de inschrijvingsgegevens: https://www.bouw-instituut.nl/bouw/dag-van-de-rail/

  • Dag van de Rail: in één dag weer helemaal bij.

Een reactie plaatsen

css.php