Fast Company: BYD in top 10 meest innovatieve bedrijven (categorie  energie)

Fast Company: BYD in top 10 meest innovatieve bedrijven (categorie energie)

BYD staat bij het blad Fast Company voor de vijfde keer sinds 2009 in de lijst van de Meest Innovatieve Bedrijven van het jaar. Dit jaar staat BYD in de top 10 van Meest Innovatieve Bedrijven in de categorie Energie. De jaarlijkse prijs is een initiatief van Fast Company en een van de meest complexe redactionele producties van het jaar. Andere prestigieuze genomineerden dit jaar zijn Apple, Amazon, Netflix en Square. BYD werd geselecteerd uit een lijst van 1500 bedrijven.

De onderscheiding van Fast Company is een belangrijke erkenning voor de fabrikant van elektrische bussen die wereldwijd al vaak geprezen werd. BYD is nu al meer dan twaalf keer onderscheiden door internationale media, overheids-, non-profit- en handelsorganisaties voor haar inspanningen in schone lucht, energie, transport en technologische innovatie.

Naast het feit dat BYD de wereldwijde marktleider is op het gebied van productie van oplaadbare batterijen, is het bedrijf voor het derde jaar op rij ook ’s werelds grootste fabrikant van elektrisch aangedreven voertuigen.

Daarnaast is BYD in Noord-Amerika de grootste fabrikant van elektrische bussen. Alle voertuigen worden aangedreven door BYD’s eigen ijzer-fosfaatbatterij. Brandveilig, volledig recyclebaar en met een lange levensduur.

  • BYD scoort bij Fast Company: BYD in top 10 meest innovatieve bedrijven (categorie energie).

Een reactie plaatsen

css.php