Hardleerse snorders gevat in Brabant

Hardleerse snorders gevat in Brabant

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er in en rond Breda een actie geweest tegen illegale taxi’s. Drie mannen zijn aangehouden waarvan er een voor de derde keer.

De politie komt in actie tegen snorders. De illegale taxichauffeurs hebben immers geen vergunning, voldoen niet aan kwaliteitseisen, betalen geen belasting en hun passagiers zijn vaak niet verzekerd. Ook is dikwijls de auto technisch niet in goede staat. Daarnaast ontstaat door dit soort praktijken oneerlijke concurrentie ten opzichte van de legale taxichauffeurs die zich wel aan de regels houden. Een team van de politie hield daarom een gerichte actie tegen deze illegale taxipraktijken in het centrum van Breda.

In korte tijd werden drie mannen betrapt op het illegaal vervoeren van personen tegen betaling. Drie mannen uit Breda van 22, 51 en 54 jaar oud werden aangehouden. De eerste twee hadden ook nog soft drugs in hun bezit. De laatste verdachte was al voor de derde maal opgepakt voor dit feit. De eerste keer had hij een dwangsom opgelegd gekregen van 10.000 euro als hij het nogmaals zou doen. De tweede keer werd die dwangsom daadwerkelijk uitgevoerd en moet hij dat geld betalen. Ook werd toen zijn auto verbeurd verklaard. Hij kan rekenen op een forse straf.

  • Forse straf voor snorder-recidivist in Breda.

Een reactie plaatsen

css.php