Henk Coppens: nieuwe algemeen directeur VDL Bus & Coach BV

Henk Coppens: nieuwe algemeen directeur VDL Bus & Coach BV

Sinds 15 maart 2017 is Henk Coppens de nieuwe algemeen directeur van VDL Bus & Coach BV. Hij volgt Rémi Henkemans op die zich, in zijn hoedanigheid als adjunct-directeur VDL Groep, volledig gaat toeleggen op een nieuwe portefeuille.
 Henk Coppens is sinds 2015 actief als operationeel directeur voor de divisie Bussen binnen VDL Groep. Samen met Marcel Jacobs, de huidige commercieel directeur van VDL Bus & Coach, heeft hij de commerciële taken van Rémi Henkemans overgenomen.

Na 30 jaar ervaring in diverse executive CEO-posities bij Philips Lighting (professionele verlichting en LED-divisie) en Ducatt (speciaal glas voor zonnepanelen) is Henk Coppens (57 jaar) 2 jaar geleden aangesteld als operationeel directeur (COO) van de divisie Bussen van VDL Groep.
In deze positie heeft hij in nauwe samenwerking met alle onderdelen van de busdivisie een verbeterprogramma ingevoerd.

Belangrijkste focusgebieden zijn hierbij kwaliteit, keten-management, innovatie en marketing & sales. Belangrijk onderdeel hierbij was een belangrijke investering in opleiding en coaching van ruim 200 medewerkers in het projectmatig verbeteren.
Ook in de nieuwe functie als algemeen directeur zal Henk sturing blijven geven aan deze verbeterprogramma’s.

  • Henk Coppens, de nieuwe algemeen directeur en commercieel directeur Marcel Jacobs.

Een reactie plaatsen

css.php