Instroomevent touringcarbedrijven en FSO op 12 januari in Rotterdam

Instroomevent touringcarbedrijven en FSO op 12 januari in Rotterdam

Samenwerkende touringcarbedrijven uit de omgeving Rotterdam (de Kring) organiseren in samenwerking met sociaal fonds voor het Besloten Busvervoer (FSO) op zaterdag 12 januari 2019 een instroomevent tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Dit vindt plaats op het parkeerterrein van de SS Rotterdam.

Er zijn 15 touringcarbedrijven die deelnemen aan het instroomevent. Geïnteresseerden hoeven nog niet persé een busrijbewijs (rijbewijs D) te hebben. Via het instroomprogramma van FSO worden toekomstige medewerkers eerst opgeleid voordat ze in dienst komen. Voorwaarde is wel dat er een contract wordt afgesloten van minimaal 2 jaar voor 32 uur. Het profiel van een touringcarchauffeur staat in de vacature die we speciaal voor dit event hebben opengezet. Opleiden met baan garantie! Verder zijn er ook touringcarbedrijven die personen zoeken met andere dienstverbanden.

In een korte tijd komen bezoekers alles te weten over het vak touringcarchauffeur. Denk aan: rijden in een touringcar, spreken met een opleider, workshops in een touringcar, meet & greet met chauffeurs.

  • Instroomevent touringcarbedrijven en FSO op 12 januari in Rotterdam – vlakbij de SS Rotterdam.

Een reactie plaatsen

css.php