Jaarcongres OV-Campus op 11 april

Jaarcongres OV-Campus op 11 april

Trokken het Landelijk Congres Doelgroepenvervoer en de OV-Netwerkdag voor eenmaal vorig jaar samen op, op 11 april is er weer een apart Jaarcongres OV-Campus van CROW, ditmaal in New Babylon in Den Haag. Dit is, aldus CROW, dé ontmoetingsplek voor inzicht, innovatie en inspiratie in het openbaar vervoer.

De OV-campus is een nieuw, jaarlijks terugkerend congres voor de OV-sector en is de opvolger van een drietal landelijke congressen, namelijk de OV-netwerkdag, het DOVA jaarcongres en het NDOV jaarcongres. Het Jaarcongres OV-campus is de ontmoetingsplek voor inzicht, innovatie en inspiratie in het openbaar vervoer.

Tijdens dit jaarcongres zijn er diverse kennissessies, worden de cijfers van de OV-klantenbarometer 2018 bekendgemaakt en is er voldoende ruimte en tijd om te netwerken. Ook is er dit jaar de talkshow ‘Toekomstbeeld 2040’ met grote namen uit de OV-wereld, zoals Stientje van Veldhoven (Staatssecretaris Infrastructuur en Waterstaat), Roger van Boxtel (President-directeur NS), Floor Vermeulen (Gedeputeerde verkeer en vervoer provincie Zuid-Holland), Fleur Grȁper (Gedeputeerde verkeer en vervoer provincie Groningen) en Robert van Asten (Wethouder mobiliteit gemeente Den-Haag). Zij gaan onder leiding van Pieter Litjens, directeur-bestuurder van CROW en oud-wethouder verkeer en vervoer in Amsterdam, het gesprek aan over visie en ontwikkelingen in het OV. De toegang is voor iedereen gratis.

  • De OV-campus in New Babylon, vlakbij Den Haag Centraal, is de opvolger van een drietal landelijke congressen, namelijk de OV-netwerkdag, het DOVA jaarcongres en het NDOV jaarcongres.

Een reactie plaatsen

css.php