Laat uw auto staan en wordt beloond!

Laat uw auto staan en wordt beloond!

“Staat u elke dag in de file met uw auto? Het kan ook anders. TURNN biedt de mogelijkheid om voordelig een nieuwe fiets te kopen of goedkoper een OV-abonnement af te sluiten. U kunt namelijk tot 300 euro terugkrijgen op uw aankoop! Dat maakt het laten staan van de auto om naar uw werk te komen helemaal interessant. Woont en/of werkt u in Rotterdam en omstreken en rijdt u over de A20? Dan kunt u in aanmerking komen voor de cashback. Ga naar de website van TURNN voor meer informatie en de voorwaarden.”

Aldus de wervende tekst van De Verkeersonderneming, die in opdracht van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, werkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid en daarmee het verminderen van files, onder andere in de regio Rotterdam. Ze zetten in op het verminderen van de verkeersdrukte op de belangrijkste knelpunten in deze regio. Hiervoor werken zij samen met diverse regiogemeenten, waaronder Lansingerland.

De Verkeersonderneming werkt samen met TURNN, een nieuw reisplatform voor de Rotterdamse regio. TURNN richt zich op het realiseren van een gedragsverandering bij werkgevers, werknemers en bewoners. Deze maand is TURNN gestart met twee regelingen gericht op bewoners in de regio Rotterdam-Rijnmond, de fiets- en de OV-regeling. Deze regelingen zijn bedoeld als laatste duwtje in de rug aan diegene die al spelen met de gedachte om de auto te laten staan en te kiezen voor een andere manier van reizen.

• Toch maar de auto laten staan met een laatste duwtje in de rug?

Een reactie plaatsen

css.php