Meer ‘Lufthansa-treinen’ brengen reizigers naar Frankfurt

Meer ‘Lufthansa-treinen’ brengen reizigers naar Frankfurt

Lufthansa zet meer in op het spoor. Zo wordt het aantal stations dat treinreizen, met de ‘Lufthansa Express Rail’, naar het vliegveld in Frankfurt aanbiedt de komende tijd flink opgehoogd, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij in Sky High.


Lufthansa wil de verbinding tussen verschillende Duitse steden en het vliegveld in Frankfurt verbeteren. Op dit moment worden vanuit 8 steden in Duitsland reizen met de Lufthansa Express Rail aangeboden, maar zal in de komende tijd, geleidelijk, vanuit 20 steden aangeboden worden.
Zo kunnen Lufthansa-reizigers vanaf september op de stations van  Göttingen, Kassel, Erfurt en Aken in de trein stappen, om op het vliegveld van Frankfurt uit te stappen. De stations van Freiburg en Ulm worden in december aan het werk toegevoegd en vanaf volgend jaar zomer komen daar Essen, Bochum, Duisburg, Wuppertal, Oberhausen en Bonn bij.


De acht steden die op dit moment al verbonden zijn met de Lufthansa Express Rail zijn Dortmund, Düsseldorf, Keulen, Mannheim, Karlsruhe, Stuttgart, Nuremberg and Würzburg. Passagiers kunnen via internet de plaatsen in de trein aangeven en de uitgeprinte boardingpass voor de vlucht geldt als treinkaartje.

  • Lufthansa breidt (in Duitsland) uit op het spoor.

Een reactie plaatsen

css.php