Munckhof zoekt 300 chauffeurs

Munckhof zoekt 300 chauffeurs

Munckhof zoekt opnieuw (taxi)chauffeurs. Nadat vorig jaar honderden extra chauffeurs aangenomen zijn, wordt er op dit moment in diverse regio’s in het land weer naar in totaal 300 taxichauffeurs gezocht. De groei is het gevolg van de uitbreiding en winst van diverse vervoersopdrachten.

Met name in de regio’s Tilburg, Zaandam, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Heemskerk, Beverwijk, Arnhem, Nijkerk, Nunspeet en Elburg worden chauffeurs gezocht.

Munckhof heeft de afgelopen maanden diverse opdrachten gewonnen voor regiotaxi en doelgroepenvervoer. “De vervoersopdrachten binnen de taxibranche zijn over het algemeen grote opdrachten die meteen veel impact hebben op de organisatie”, licht Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof toe. “Zo hebben we recent 250 nieuwe voertuigen aan ons wagenpark toegevoegd, hebben we nieuwe vestigingen opgezet en zijn we nu dus wederom op zoek naar enkele honderden taxi chauffeurs verspreid over het land.”

Munckhof zoekt chauffeurs voor verschillende soorten vervoer. “We verzorgen zowel regiotaxi als groepsvervoer in de diverse regio’s. De reizigers zijn dus veelal ouderen, schoolkinderen of mensen die een zorgbehoefte hebben. Belangrijk voor de chauffeurs is dat ze affiniteit hebben met de doelgroep en sociaal betrokken zijn, daarnaast moeten ze uiteraard plezier hebben in autorijden.” aldus Poortinga. De vacatures zijn te vinden op www.werkenbijmunckhof.nl.

  • Munckhof zoekt 300 taxichauffeurs in diverse regio’s.

Een reactie plaatsen

css.php