Nieuw model van Tribus en MAN op de Taxi Expo: MAN TGE Combi en TGE Intercity

Nieuw model van Tribus en MAN op de Taxi Expo: MAN TGE Combi en TGE Intercity

Samen met constructeur Tribus laat MAN een primeur zien op de Taxi Expo, het jaarlijkse beurs- en congresevenement voor de taxibranche dat donderdag 11 oktober van 09.00 tot 19.00 uur in Expo Houten wordt gehouden. Daar toont MAN de nieuwe TGE Combi rolstoeltoegankelijke minibus. Deze MAN TGE variant is speciaal voor het vervoer van kleinere groepen passagiers ontwikkeld door Tribus. Met de komst van de MAN TGE Combi en Intercity krijgt MAN binnen het personenvervoer een belangrijke boost.

MAN is bekend als fabrikant van touringcars voor personenvervoer. De nieuwe TGE Combi en TGE Intercity zijn wat kleiner dan wat de vervoersbranche normaliter van MAN gewend is. Maar de TGE minibus is het ideale vervoersmiddel voor specifiek personenvervoer, zoals excursies, hoteltransfers en shuttlediensten.

De MAN TGE Combi biedt ondanks zijn relatief bescheiden afmetingen ongekend veel ruimte: het bagagecompartiment is groot genoeg voor grote stukken bagage en voorwerpen. Daarnaast biedt de passagiersruimte van de TGE Combi riant plaats aan negen personen. Vervoerders voor wie de TGE Combi te klein is en een touringcar te groot, kunnen kiezen voor de nieuwe MAN TGE Intercity. Deze variant kan maximaal 16 personen vervoeren. In combinatie met de extra lange uitvoering is ook de bagageruimte meer dan ruim.

Voor de nieuwe MAN TGE Combi en TGE Intercity die op Taxi Expo in Houten te zien zijn, zijn in totaal 18 bestuurdersassistentie- en veiligheidssystemen leverbaar. Daarvan is een aantal als optie tegen meerprijs te bestellen. Te denken valt bijvoorbeeld aan het innovatieve systeem ‘parkeerassistent’ en als standaard meegeleverd de ‘emergency brake assist’ die tijdig een noodstop kan maken indien nodig.

  • MAN en Tribus bieden een nieuw model voor zowel taxi- en touringcarondernemers.

Een reactie plaatsen

css.php