Oproep CROW: Input voor Community Doelgroepenvervoer

Oproep CROW: Input voor Community Doelgroepenvervoer

In Nederland zijn tientallen verschillende opdrachtgevers bezig met het doelgroepenvervoer. Dit vakgebied vraagt veel specifieke kennis en ervaring. En de ontwikkelingen staan niet stil. CROW merkt in haar contacten met deze opdrachtgevers dat er grote behoefte bestaat aan het delen van kennis. Een Collaborative Community waar je niet alleen kennis kunt halen en brengen, maar ook met elkaar kunt samenwerken aan projecten of nieuwe ideeen. Om in deze behoefte te voorzien gaat CROW in 2018 een Community Doelgroepenvervoer oprichten.

Aan welke informatie heeft u als potentiele gebruiker behoefte? In welke vorm wilt u deze informatie aantreffen? Wilt u ook uw eigen ervaring delen met de community? Dit kunt u melden aan carola.prins@crow.nl.

Donderdag 18 januari a.s. wordt op de Netwerkdag Collectief Vervoer 2018 een workshop door Carola Prins georganiseerd, waarin de community geintroduceerd wordt en waar ruimte is voor input delen en ophalen. U ben van harte welkom om aan te schuiven. Meld u nu nog aan voor het congres.
• 18 januari: Netwerkdag Collectief Vervoer in Stadion Feijenoord.

Een reactie plaatsen

css.php