Over Iveco Bus

Over Iveco Bus

Iveco Bus is een onderdeel van CNH Industrial N.V., een toonaangevende internationale leverancier van kapitaalgoederen die genoteerd staat op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario van de Borsa Italiana (MI: CNHI).

Als belangrijke speler in de wereld van het openbaar vervoer, en een van de toonaangevende fabrikanten in Europa, ontwikkelt, produceert en verkoopt Iveco Bus een breed scala aan voertuigen die specifiek inspelen op de behoeften van particuliere bedrijven in het transport en de organisatie van het openbaar vervoer:

– schoolbussen, stadbussen, interstedelijke bussen en reisbussen.

– bussen in standaard en gelede versie alsook BRT (Bus Rapid Transit), met meer bepaald een technologisch leiderschap voor CNG en Hybrid.

– minibussen, die voldoen aan alle taken van het personenvervoer.

– chassis voor gespecialiseerde ombouwers.

Iveco Bus telt meer dan 5.000 mensen en heeft twee fabrieken in Annonay, Frankrijk en in Vysoke Mýto, Tsjechië, die beiden de bronzen medaille als onderdeel van de WCM (World Class Manufacturing) wonnen. WCM is een internationale methodologie om het productieproces te beheren volgens de hoogste normen in ter wereld.

Een uitgebreid netwerk van Iveco Bus en Iveco naverkoop Bus garandeert bijstand wereldwijd.

Voor meer informatie over Iveco Bus, bezoek www.iveco.com

Voor meer informatie over CNH Industrial bezoek www.cnhindustrial.com

Een reactie plaatsen

css.php