Overname BBA Tours door Kupers: nu het grootste busbedrijf van Nederland?

Overname BBA Tours door Kupers: nu het grootste busbedrijf van Nederland?

Busbedrijf BBA Tours in Tilburg is overgenomen door Kupers Touringcars uit Weert. Ook het aan BBA Tours gelieerde Air Express Bus gaat over, meldt het Brabants Dagblad. Door deze samenvoeging ontstaat een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland.

De vestiging in Tilburg blijft bestaan, de touringcars zullen ook gewoon het logo van BBA Tours blijven voeren. Het bedrijf heeft circa 60 medewerkers en 30 touringcars.

Beide partijen zijn bijzonder verheugd met de overname: “De bedrijfsfilosofie en het verzorgingsgebied van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan en dat biedt veel perspectief voor de toekomst”, stelde Annie Vrugt-Pereboom, directeur BBA Tours, in een verklaring.

BBA Tours is opgericht in 1928 en werkt onder de huidige naam sinds 1986. Het vervoer is door de jaren heen heel divers geweest. Specialisaties zijn nu het bedrijvenvervoer, airportshuttlevervoer, leerlingenvervoer, dagtochten en meerdaagse reizen.

Kupers Touringcars is opgericht in 1931 en richt zich voornamelijk op toerisme. Het wagenpark bestaat uit 60 touringcars. In 2017 nam het reeds De Kruyff touringcars in Eindhoven over. Het heeft 150 medewerkers.

  • Bert Fonteijn (directeur Kupers Touringcars, links), Annie Vrugt (directeur BBA Tours) en Mart Kupers (directeur Kupers Touringcars, rechts) poseren voor twee VDL-bussen. Foto: Kupers Touringcars.

Een reactie plaatsen

css.php