Prins Autogassystemen – uw wagenpark verduurzamen door te rijden op (groen)gas.

Prins Autogassystemen – uw wagenpark verduurzamen door te rijden op (groen)gas.

Prins Autogassystemen – uw wagenpark verduurzamen door te rijden op (groen)gas.

Prins ontwikkelt en levert al ruim 30 jaar brandstofsystemen (CNG en LPG) om onder andere auto’s en bussen schoner te laten rijden. Het voordeel is niet alleen het schoner rijden, en dus beter voor het milieu, maar het is veelal ook veel goedkoper dan rijden op benzine of diesel.

En u heeft een extra actieradius van wel 250 tot 500 kilometer. De brandstof is goedkoper en als u nog kan profiteren van (fiscale) regelingen als de MIA/Vamil dan lijkt het rekensommetje zo gemaakt.

Bestaande en nieuwe auto’s kunnen op gas rijden.

Door de jaren heen heeft Prins heel wat expertise opgebouwd om bestaande maar ook nieuwe auto’s en bussen op gas om te bouwen. Het paradepaardje is de Volkswagen Transporter T6 2.0 met een directe injectie benzinemotor. Nederland kent een goede tank-infrastructuur en samen met een dekkend netwerk van partners is de service goed geregeld.

Rijden op gas zo gek nog niet

We zijn er van overtuigd dat rijden op gas veel voordelen met zich meebrengt. We gaan dan ook graag met u in gesprek om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Dat laat u toch niet lopen?

Neem contact met ons op via sales@prinsautogas.com voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over Prins: www.prinsautogas.com

https://www.prins-afs.com/nog-eens-73-modellen-toegevoegd-aan-prins-lpg-en-cng-leveringsprogramma

Een reactie plaatsen

css.php