Reinout Böggemann is de nieuwe voorzitter van de Stichting TX-Keur

Reinout Böggemann is de nieuwe voorzitter van de Stichting TX-Keur

Consultant Reinout Böggemann (47) is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Stichting TX-Keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Samen met Maarten van Driel en Marcel Chandrikapersad vormt hij het nieuwe bestuur.

Böggemann volgt Nicole Hermans op die deze positie zes jaar vervulde. In zijn rol als voorzitter focust Böggemann zich op het verstevigen van de positionering en het verhogen van de toegevoegde waarde van het keurmerk. Enerzijds door meer aandacht te besteden aan ritbeleving. Anderzijds door meer verbinding te maken met de keurmerkhouders.
Reinout Böggemann heeft jarenlange ervaring op het gebied van strategisch verandermanagement. Door het vervullen van verschillende leidinggevende rollen bij organisaties als TPG, Schiphol Group en Boer & Croon, heeft hij van deze expertise de rode draad in zijn loopbaan gemaakt. In 2007 richtte hij Böggemann Change Management op. Een netwerkorganisatie die focust op het verbeteren van organisaties. Als regisseur werkt hij nauw samen met verschillende partijen om organisaties in beweging te brengen. Naast zijn nieuwe rol als voorzitter blijft Böggemann actief vanuit zijn bedrijf.

  • Böggeman voegde ritbeleving als pijler toe aan het Taxi-Keur-pakket.

Een reactie plaatsen

css.php