Stibbe

Stibbe

Stibbe is actief in de OV-sector en adviseert bijvoorbeeld over openbaar vervoer concessies (zowel aanbesteding als inbesteding), Wp 2000 en Spoorwegwetgeving, Railinfrastructuur en Financiering van rollend (rail)materiaal. Daarnaast adviseren wij bedrijven en overheden bij onderzoeken die de openbaar vervoersector raken.

Stibbe is een full-service Benelux kantoor van advocaten en notarissen met een nationaal en internationaal georiënteerde commerciële praktijk. Stibbe heeft hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg en heeft tevens kantoren in Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Stibbe heeft wereldwijd meer dan 350 advocaten waarvan er 74 partner zijn.

De Praktijkgroep Bestuursrecht is met circa 25 advocaten één van de grootste praktijkgroepen bestuursrecht van Nederland. De praktijkgroep heeft uitgebreide expertise op het gebied van het algemeen bestuursrecht, het omgevingsrecht en het bijzonder bestuursrecht. De praktijkgroep adviseert zowel bedrijven als overheidsorganisaties en voert waar nodig bestuursrechtelijke en civiele procedures. De praktijkgroep Bestuursrecht werkt nauw samen met de overige praktijkgroepen van Stibbe, waaronder de praktijkgroepen Litigation en Real Estate (met specialisten in het bouwrecht, aanbestedingsrecht en huurrecht). Ook wordt samengewerkt met de Corporate praktijkgroepen, onder meer waar het betreft rechtspersonenrecht, fiscaal recht, (vastgoed)notariaat en economisch en milieustrafrecht.

Een reactie plaatsen

css.php