Taxi Berm neemt Van Helden Personenvervoer over

Taxi Berm neemt Van Helden Personenvervoer over

Taxi Berm uit Hank neemt per 1 juli 2017 Van Helden Personenvervoer uit Rijswijk (N-Brabant) over. Beide bedrijven zijn franchisenemers van DVG Personenvervoer.

Voor Arie van Helden was Taxi Berm de ideale kandidaat om de bedrijfsactiviteiten van het ruim 60 jaar oude taxibedrijf over te nemen. De overname van het personeel was voor hem een belangrijke voorwaarde bij de bedrijfsovername. Alle medewerkers hebben dan ook een dienstverband aangeboden gekregen bij Taxi Berm. Naast uitbreiding van het personeelsbestand wordt het wagenpark van Taxi Berm door de overname uitgebreid met zes taxivoertuigen en een 18-persoons bus. Het totale wagenpark komt hiermee op 78 voertuigen en 150 gemotiveerde medewerkers.

Voor Mark Berm is het (kleinschalige) vervoer een welkome aanvulling op de bestaande vervoersopdrachten. Het vervoer van Van Helden Personenvervoer bestaat voornamelijk uit ritten van/naar de sociale werkvoorzieningen en ritten ten behoeve van het zittend ziekenvervoer en klein busvervoer. Taxi Berm, al opgericht in 1930, hoopt met de overname van dit vervoer voordeel te behalen door het vervoer samen te voegen met het bestaande vervoer. Dit synergie-effect was een belangrijke reden om tot overname over te gaan.

• Op de foto: Arie van Helden (links) en Mark Berm. Foto: DVG.

Een reactie plaatsen

css.php