Theo Vegter nieuwe commissaris De Vier Gewesten (DVG)

Theo Vegter nieuwe commissaris De Vier Gewesten (DVG)

Op 1 januari 2019 is Theo Vegter toegetreden tot de Raad van Commissarissen van DVG Holding BV. Hij vult de vacature in die ontstond door het vertrek van Marius Vermaas op 31 december jl. Vermaas vervulde deze functie ruim 11 jaar “op een gedreven manier”, aldus DVG. Vegter’s benoeming geldt voor vier jaar.

Theo Vegter deed in de loop der jaren in verschillende functies bij met name Connexxion ruime ervaring in het personenvervoer. Daarbij ging het zowel om de taxisector als om tour, ambulance en OV. Ook was hij materiedeskundige bij het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM), bestuurslid bij KNV en Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Taxicentrale Amsterdam (TCA). De afgelopen maanden is Theo Vegter voorzitter van Busvervoer Nederland.

“Theo Vegter beschikt door bovengenoemde rollen over een brede ervaring als bestuurder en heeft uitstekende kennis van de personenvervoersmarkt,” aldus DVG. “Deze ervaring en kennis zal bijdragen in de verdere ontwikkeling van DVG Holding BV, De Vier Gewesten BV, DVG Regie BV en DVG Kwaliteit en Opleidingen BV. De personenvervoersmarkt is sterk in ontwikkeling en DVG heeft als doel hierin voorop te lopen.”

  • Theo Vegter is de nieuwe commissaris bij De Vier Gewesten (DVG).

Een reactie plaatsen

css.php