TomTom Telematics lanceert nieuwe generatie fleet management

TomTom Telematics lanceert nieuwe generatie fleet management

TomTom Telematics heeft een nieuwe productlijn gelanceerd die sneller en efficiënter fleet management mogelijk maakt. De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, WEBFLEET, is volledig opnieuw opgebouwd en aangevuld met gloednieuwe functionaliteiten en een frisse, intuïtievere gebruikersinterface die naar eigen wens kan worden aangepast. De vernieuwde software komt nog beter tot zijn recht wanneer hij wordt gekoppeld met de nieuwe serie TomTom PRO driver terminals.

Met behulp van routeplanning, navigatie- en verkeersinformatie van wereldklasse helpen deze twee oplossingen samen bij een effectievere planning van opdrachten. “Om deze nieuwe productgeneratie te ontwikkelen, hebben we meer dan 18 jaar ervaring in fleet management gecombineerd met feedback van onze 49.000 klanten”, aldus Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Telematics.

“De eenvoudige en overzichtelijke WEBFLEET-interface biedt een superieure gebruikerservaring. Dankzij de vernieuwde opbouw kunnen belangrijke functionaliteiten sneller worden ontwikkeld. Daarnaast is het nu makkelijker om partnerapplicaties te ontwikkelen en toe te voegen, waardoor de technologie zich continu naar de wensen van de gebruikers blijft ontwikkelen en aanpassen.”

Een van de verbeterde toepassingen stelt managers in staat om op voorhand routes in te plannen binnen het Nieuwe WEBFLEET. De lijst met criteria die ze voor zo’n route kunnen instellen, is verder uitgebreid: zo kunnen managers ervoor zorgen dat bestuurders vastgelegde routes volgen, of bepaalde locaties ontwijken. Deze routes kunnen ze vervolgens direct versturen naar de bestuurders met de nieuwe TomTom PRO 5350/7350 driver terminals. Vooral voor bedrijven voor wie vooraf vastgelegde routes van groot belang zijn, zoals bij afvalwerkingsbedrijven, is dat een zeer gewenste verbetering. Ook kunnen gevaarlijke verkeerspunten zo eenvoudig worden ontweken.

De kaarten en rapporten in WEBFLEET kunnen uitgebreider worden toegespitst op individuele voorkeuren, waardoor sneller inzicht in het wagenpark wordt verkregen. De interface is nu ook geoptimaliseerd voor tabletgebruik, zo biedt WEBFLEET extra ondersteuning voor een flexibele manier van werken, door altijd, overal en op elk scherm beschikbaar te zijn. Het Nieuwe WEBFLEET is beschikbaar voor alle klanten van TomTom Telematics in 60 landen en in 13 verschillende talen. De nieuwe TomTom PRO zijn nu door heel Europa beschikbaar.

• TomTom Telematics lanceert nieuwe generatie fleet management

Een reactie plaatsen

css.php