Transports Publics 2018, de Europese mobiliteitsbeurs rijdt van 12-14 juni met een groene motor

Transports Publics 2018, de Europese mobiliteitsbeurs rijdt van 12-14 juni met een groene motor

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juni 2018 vindt in Parijs de tweejaarlijkse Transports Publics, de Europese mobiliteitsbeurs, plaats in het beurscomplex van Paris Porte de Versailles. Dit jaar staat de beurs in het teken van de ecologische transitie met het thema Move Green.

Drie dagen lang vormt Parijs de Europese hoofdstad voor duurzaam transport. Alle professionals werkzaam in de duurzame mobiliteitsbranche komen er bijeen om hun ecologische of technologische prestaties uiteen te zetten. De laatste innovaties van 250 exposanten worden voor het eerst gepresenteerd: voertuigen met schone brandstof – elektriciteit, biomethaan, maar ook slimme accu’s, energierecuperatie, fotovoltaïsche terminals, stroomsensoren, oplossingen voor wagenparkbeheer en veel meer. Een speciale Move Green bezoekroute wordt georganiseerd voor het belichten van verschillende innovaties in dit kader.

”Het is mijn streven om alle spelers van de sector duurzame mobiliteit, van grote groep tot start-up, in staat te stellen om noviteiten te ontwikkelen en creativiteit te tonen”, zei Frédéric Baverez, voorzitter GIE Objectif transport public, organisator van de beurs.

Tijdens Transports Publics kunnen alle professionals industriële en technische ontwikkelingen ontdekken die rechtstreeks verband houden met beleid en politieke keuzes in Frankrijk en daarbuiten, op het gebied van ecologische transitie en in overeenstemming met de COP21, de COP23 en de One Planet Summit. Net als afgevaardigden en bedrijven die zich inzetten voor duurzame en innovatieve mobiliteit, legt de vakbeurs zich tijdens de aankomende beurseditie (ook) toe op groene intelligentie.

  • Naar Transports Publics 2016 kwamen 11.000 vakbezoekers, 250 exposanten en waren 66 landen vertegenwoordigd. Meer beursinformatie is hier te vinden: www.transportspublics-expo.com

Een reactie plaatsen

css.php