Truckwash Flowmar Amsterdam maakt einde aan illegale lozing touringcar-toiletten

Truckwash Flowmar Amsterdam maakt einde aan illegale lozing touringcar-toiletten

Vanaf heden hoeven de touringcars die lijndiensten onderhouden naar buitenlandse steden en ‘gewone’ touringcars niet meer illegaal hun toiletten te ledigen in de straatkolken op de openbare wegen in Amsterdam.

Er was een groot probleem voor touringcars die lijndiensten rijden van Amsterdam Sloterdijk naar Europese steden. Ieder mens moet dagelijks zijn natuurlijke behoeften doen. Iets waar we ons als mens niet voor hoeven te schamen. Ook als we op reis gaan naar andere landen met touringcars die vertrekken vanuit Amsterdam Sloterdijk ontkomen reizigers niet aan deze behoefte. Gelukkig zijn de meeste touringcars vandaag de dag voorzien van chemische toiletten. De hoge nood wordt hiermee verholpen.

Iets waar echter weinig mensen bij stilstaan is dat de toiletten ook een keer vol raken. De chauffeurs van de touringcars hadden hierdoor ook een hoge nood gekregen aan een behoefte om legaal de toiletten te ledigen. Truckwash Flowmar Amsterdam heeft op veler verzoek een voorziening getroffen om de toiletten legaal te laten ledigen. In het verleden ging de chauffeur nog wel eens boven een rioolkolk staan en ledigde hier zijn toilet. Omdat er in het land steeds meer gescheiden riolen zijn, verdween alles via de (regenafvoer)kolk in het slootje nabij de kolk. Op jaarbasis zullen dit vele kuubs geweest zijn wat het milieu niet ten goede is gekomen. En reizigers zijn weer gelukkig omdat de toiletten niet meer dicht zijn omdat ze niet geloosd kunnen worden.

  • Truckwash Flowmar Amsterdam maakt einde aan illegale lozing touringcar-toiletten.

Een reactie plaatsen

css.php