Uber nu op Schiphol en in Brussel met UberVan voor grote groepen

Uber nu op Schiphol en in Brussel met UberVan voor grote groepen

Uber lanceert in Brussel UberVan, de derde mobiliteitsoptie in Brussel, naast UberX en UberXL met een gewone of een limowagen. De UberVan service richt zich op grotere groepen, zoals uitgaande jongeren. De nieuwe dienst krijgt meteen ook de steun van de Responsible Young Drivers.

Op Schiphol is het voor Uber-gebruikers sinds gisteren mogelijk om direct voor de aankomsthallen in te stappen. UberBlack-gebruikers hadden die mogelijkheid al. Chauffeurs van uberX krijgen vanaf deze week toegang tot de rijbaan bestemd voor besteld vervoer naast de taxibaan.

In de Belgische hoofdstad heeft Uber inmiddels het aantal van 60.000 gebruikers bereikt. Onder die gebruikers groeide de vraag naar grotere alternatieven dan een gewone auto. Voor een familie-uitstap of een groep jongeren die een avondje uitgaan, is een auto vaak te krap.“UberVan biedt plaats aan groepen tot 6 personen en je kan bovendien de ritprijs eenvoudig delen onder elkaar via de app’ stelde Joost Verdiesen, algemeen directeur van Uber in België, in De Standaard.

Op Schiphol kregen eerder al de chauffeurs van UberBlack toestemming om gebruikers voor de aankomsthallen op te pikken. Uber wil hiermee de service en duidelijkheid voor thuiskomers en internationale bezoekers verbeteren.

  • UberVan in Brussel en Uber-beschikbaarheid op Schiphol

Een reactie plaatsen

css.php