Vakbeurs voor openbaar vervoer Transports Publics in Parijs : 12 t/m 14 juni 2018

Vakbeurs voor openbaar vervoer Transports Publics in Parijs : 12 t/m 14 juni 2018

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juni 2018 vindt de Transports Publics, de Europese mobiliteitsbeurs, weer plaats in het beurscomplex van Paris Porte de Versailles in Parijs. Dit jaar staat de beurs in het teken van ecologie met het thema Move Green.

Nieuwe energiebronnen, instrumenten voor de beperking van vervuilende stoffen, voertuigen met lage uitstoot en actieve mobiliteit zijn dit jaar te vinden met het oog op een groene en innovatieve toekomst. De aandacht van de Transports Publics gaat uit naar innovaties die inspelen op vraagstukken in het kader van de actuele energie- en millieutransitie.

De stad Los Angeles met het vervoersnetwerk LA Metro, is dit jaar eregast van de vakbeurs en geeft feedback over de noodzakelijke aanpassingen van het transportaanbod aan de specificiteiten van een gebied en aan de verwachtingen van de gebruikers.

Voor meer informatie en het aanvragen van uw gratis toegangsbewijs, kunt u kijken op www.transportspublics-expo.com Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging : Promosalons Nederland, T. 020 462002, E. info@promosalons.nl

De Transports Publics wordt officieel en actief ondersteund door de vereniging KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer).

Kerncijfers Transports Publics :

  • 250 exposanten
  • 11 000 bezoekers
  • 66 vertegenwoordigde landen
  • 250 Europese journalisten
  • 800 persartikelen/reportages

 

Een reactie plaatsen

css.php