Van der Valk Taxiservice vervoert VIP’s voor feest Tata Steel

Van der Valk Taxiservice vervoert VIP’s voor feest Tata Steel

Tata Steel koos bij het 100-jarig jubileumfeest voor een exclusieve taxi- service uit IJmuiden. De staalgigant – in de volksmond nog steeds ‘de Hoogovens – koos voor het vervoer van VIP’s tijdens het jubileumfeest voor lokale samenwerking. Bij het exclusieve feest – Koning Willem-Alexander was een van de gasten – hoorde een exclusieve taxiservice. En dus viel de keuze van Tata Steel op de VIP coaches, Mercedessen en BMW’s van Van der Valk Taxiservice, eveneens uit IJmuiden.

Henk van der Valk, directeur van Van der Valk Taxiservice, is ontzettend trots op de opdracht – de eerste van het staalbedrijf: “Tata Steel is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Dat wij met onze vervoersdiensten, waarbij onze kwaliteit en service de doorslag gaf, een hoofdrol mogen spelen tijdens het honderdjarig jubileumfeest, is niets minder dan een eer.”

Tata Steel werd opgericht op 20 september 1918 onder de naam Koninklijke Nederlandse Hoogovens en Staalfabrieken NV. Vandaag viert het staalbedrijf zijn honderdjarig bestaan, onder meer met de komst van Koning Willem-Alexander naar IJmuiden. De Koning opende het jubileumjaar, waarin verschillende evenementen worden georganiseerd, zoals een burendag, een dag voor gepensioneerden en een feest voor de medewerkers.

De VIP’s worden vervoerd met de VIP coaches en exclusieve taxi’s van Van der Valk Taxiservice, dat gespecialiseerd is in directievervoer. Van der Valk, dat 7 jaar geleden werd opgericht, heeft 20 werknemers in dienst en beschikt over 12 auto’s (topmodellen van Mercedes en BMW), 3 VIP coaches, een dubbeldekker en een klassieke yellow cab. Van der Valk richt zich vooral op de exclusieve markt en vervoert onder meer  ondernemers, directeuren en allerlei hoogwaardigheidsbekleders en ook grotere groepen. Het bedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs in heel Nederland.

“Zowel voor ons eigen personeel als voor onze klanten hanteren wij de hoogste standaarden”, licht de directeur toe. “Dankzij onze werkwijze komen de gasten van Tata Steel ontspannen op de locatie aan worden ze in alle rust weer veilig thuisgebracht.” Het jubileumjaar van Tata Steel heeft de titel ‘100 jaar Staal in de IJmond’ meegekregen. Op de speciale website www.100jaarstaal.nl zijn alle evenementen voor het jubileumjaar te vinden.

Theo Henrar, directievoorzitter van Tata Steel Nederland, liet eerder weten trots te zijn op het feit dat het bedrijf “al honderd jaar lang een belangrijke rol speelt in zowel de regionale als landelijke economie”. Henk van der Valk sluit zich daarbij aan. “Het is geweldig dat een bedrijf als Tata Steel nadrukkelijk oog houdt voor de lokale en regionale economie. Deze samenwerking getuigt daarvan.”

  • Koning Willem-Alexander stapte uit een van de VIP-coaches van Van der Valk en opende vervolgens het jubileumfeest van Tata Steel.

Een reactie plaatsen

css.php