VB-Airsuspension: reizen wordt weer comfortabel

VB-Airsuspension: reizen wordt weer comfortabel

Of er nu 1 of 30 passagiers aan boord zijn, iedereen wil veilig en comfortabel van A naar B reizen. VB-Airsuspension produceert – als één van de weinige Europese fabrikanten – een breed pakket aan veeraanpassingen en veersystemen voor lichte bedrijfswagens. Van schroefveer tot volledige luchtvering, er zijn vele mogelijkheden om meer comfort te geven aan een voertuig.

Standaard zijn veel voertuigen voorzien van stalen vering. Dit veersysteem kan het grote verschil in belading (een lege bus heeft immers een lager gewicht dan een volle bus) beperkt compenseren en zal naar gelang van de belading “te stug” geveerd zijn of juist “te veel doorhangen”. (Hulp)luchtvering maakt het mogelijk om in beide beladingsituaties maximaal comfort en meer veiligheid te bieden.

Eenvoudig instappen met behulp van de knielfunctie
De knielfunctie van VB-Airsuspension luchtvering maakt het mogelijk om het voertuig tijdens het in- en uitstappen te verlagen. Hierdoor is het voor alle passagiers mogelijk om zelfstandig het voertuig te betreden. Bij busstations en perrons is het zelfs mogelijk de instaphoogte aan te passen op de hoogte van de stoeprand.

Buiten de (hulp)luchtvering zijn meerdere veeraanpassingen mogelijk om rijeigenschappen en rijhoogte aan te passen.

Meer informatie
Het hoofdkantoor van VB-Airsuspension is gevestigd in Varsseveld (Nederland). Het bedrijf heeft 5 dochterondernemingen in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Rusland en de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt VB-Airsuspension wereldwijd over een uitgebreid netwerk van dealers en importeurs/distributeurs. Bekijk de website voor meer informatie en vind de dichtstbijzijnde dealer. www.vbairsuspension.com

 

Een reactie plaatsen

css.php