VDL Bus & Coach ook in België fysiek aanwezig met verkooporganisatie

VDL Bus & Coach ook in België fysiek aanwezig met verkooporganisatie

In navolging van recente stappen in Spanje, Noorwegen, Zweden en Finland zal VDL Bus & Coach ook in de Belgische markt vanaf 1 maart 2018 fysiek aanwezig zijn met een eigen verkooporganisatie. Tot op heden werd de Benelux centraal vanuit Nederland bestuurd, maar door fysiek dichter bij de klanten te zitten wil VDL Bus & Coach een voorkeurspartner zijn binnen de snel veranderende en innoverende bus- en touringcarmarkt.

De invoering van alternatieve technologieën en transitie naar een volledig emissievrij openbaar vervoer, vraagt een versterking van de lokale sales en after sales teams. Op deze manier is de juiste expertise dichtbij de klant aanwezig, wat in deze snel veranderende markt essentieel is. Vanzelfsprekend zal het Belgische verkoopteam samenwerken met en gebruik maken van alle kennis en ervaring binnen de bestaande Bus divisie en VDL Groep. Filip Malefason is aangesteld als directeur van VDL Bus & Coach Belgium.

Filip (46) heeft ruime ervaring in de automotive industrie. Na zijn opleiding Motorvoertuigen techniek vervulde hij onder andere leidinggevende functies op het gebied van sales en after sales bij zowel Mercedes-Benz als Iveco. Sinds 2013 werkt Filip als After Sales Manager voor de Belgische VDL Bus & Coach organisatie. In deze functie heeft hij de leiding over Service en Parts voor de Belgische openbaarvervoer- en tourklanten. VDL Bus & Coach is ervan overtuigd dat Filip de positie van VDL Bus & Coach in België gaat verstevigen.

  • Filip Maleson is de nieuwe directeur van VDL Bus & Coach Belgium.

Een reactie plaatsen

css.php