Volgende halte Euro Bus Expo 2018 – grote namen op het grootste bus- en touringcarevenement van Europa dit jaar

Volgende halte Euro Bus Expo 2018 – grote namen op het grootste bus- en touringcarevenement van Europa dit jaar

Belangrijke besluitvormers van Arriva, City Sightseeing, First, Go Ahead, National Express, Megabus, Metroline, RATP Dev, Tower Transit, Stagecoach en Transdev – enkele van de grootste bus- en touringcarbedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Europa – hebben bevestigd dat ze deelnemen aan de Euro Bus Expo in het NEC Birmingham later deze maand.

Op dinsdag 30 oktober openen de deuren en er worden in drie dagen (30, 31 oktober en 1 november) meer dan 9.000 bezoekers verwacht. De overtuigende line-up die hen te wachten staat, omvat ongeveer 300 exposanten die alle schakels van de vervoersketen vertegenwoordigen (51 debuteren dit jaar) plus een record van 130 voertuigen die worden getoond.

“Als het grootste bus- en touringcarevenement van Europa dit jaar, zal Euro Bus Expo op 25.000 m2 alle toonaangevende innovators, ontwikkelaars, belangrijke aankopers, senior beslissers en andere bus en touringcarmensen onder één dak samen brengen. Van onze sprekers en exposanten tot de bezoekers zelf – de Who’s Who van deze dynamische branche zal er gedurende drie actievolle dagen zakendoen,” zegt beursregisseur Helen Conway.

  • Volgende halte Euro Bus Expo 2018 – grote namen op het grootste bus- en touringcarevenement van Europa dit jaar

Een reactie plaatsen

css.php