‘Voor een degelijk Busworld-bezoek twee dagen reserveren’

‘Voor een degelijk Busworld-bezoek twee dagen reserveren’

Met meer dan 450 exposanten uit 35 landen verspreid over 80.000 m2 exporuimte wordt de 25e editie van Busworld Europe ruim een derde groter dan ‘Kortrijk’ in 2017. Aanvullend worden demo-voertuigen opgesteld op de open ruimten tussen de hallen en op de verbindingsweg tussen het Atomium en Brussels Expo. ‘Even een dagje’ naar de bus-vaktentoonstelling is er niet meer bij. “Wie Busworld in zijn geheel wil bezoeken, zal daarvoor twee dagen moeten reserveren”, suggereert Busworld-directeur Mieke Glorieux.

Voor de 25e editie van Busworld Europe, die van 18 tot en met 23 oktober wordt gehouden in Brussels Expo zijn al meer dan 450 exposanten uit 35 landen aangemeld. Vragen van standhouders die al jarenlang smeekten om meer ruimte en van geïnteresseerden die al langere tijd op de wachtlijst stonden, werden positief beantwoord. Wie dacht Busworld tegemoet kon komen aan alle vragen, heeft het mis.

“Naarmate meer en meer bekend werd dat het om de 25e Busworld ‘Kortrijk’ gaat en dat die in Brussel wordt gehouden, stromen de aanvragen toe”, vertelt Busworld-directeur Mieke Glorieux. “Naast de jarenlange, trouwe Europese standhouders evenals de Turkse en Chinese exposanten die reeds enkele jaren aanwezig zijn, neemt nu voor het eerst een Egyptische busconstructeur deel. Wanneer wij kijken naar het aantal standhouders, komt de grootste groep uit Turkije. Duitsland staat op 2, Frankrijk op 3 en Italië op 4. De vijfde grootste groep wordt gevormd door Chinese exposanten.” (GVL)

Lees meer in het eerste nummer van Magazine Personenvervoer dat op 22 februari uitkomt.

  • ‘Voor een degelijk Busworld-bezoek twee dagen reserveren.’

Een reactie plaatsen

css.php