Voorlopige gunning Aanvullend OV Amsterdam aan RMC

Voorlopige gunning Aanvullend OV Amsterdam aan RMC

De gemeente Amsterdam heeft bekend gemaakt dat de opdracht voor het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) in Amsterdam na een Europese openbare aanbesteding voorlopig aan RMC is gegund. In dit omvangrijke project gaat RMC jaarlijks zo’n 850.000 ritten verzorgen voor ouderen en mensen met een beperking die niet met het reguliere OV kunnen reizen. Het contract is voor een periode van 3 jaar en 3 maanden met twee keer een optie tot verlenging van één jaar, startende op 1 juli 2017.

“Ik ben zeer trots. RMC bewijst opnieuw een gewilde partner te zijn om doelgroepenvervoer te verzorgen. Onze dienstverlening maakt het voor iedereen mogelijk om actief deel te nemen aan de maatschappij. Om naar school te gaan, uitstapjes te maken of familie te bezoeken. Die vrijheid is zó belangrijk en drijft ons tot de beste service en kwaliteit”, vertelt Cees Tommel, algemeen directeur van RMC.

Nadat vorige week bekend werd dat RMC een groot deel van het leerlingen- en groepsvervoer voor de gemeente Den Haag gaat verzorgen, is nu dus ook het AOV-contract in Amsterdam voorlopig aan RMC gegund. De vervoersregisseur heeft haar wortels in Rotterdam, maar opereert al geruime tijd buiten de grenzen van deze stad. Connexxion, de verliezende en zeer teleurgestelde partij, zal waarschijnlijk de voorlopige gunning aanvechten.

  • Rotterdammers van RMC gaan in Amsterdam rijden.

Een reactie plaatsen

css.php