ZUIDEIND

ZUIDEIND

ZUIDEIND werd ruim 20 jaar geleden gestart door Jan Smit, zoon van carrosseriebouwer Joop Smit van Smit Carrosseriefabriek B.V. uit Joure.

Tegenwoordig biedt het bedrijf vanuit Joure nieuwe Indcar-midibussen uit Spanje en Yutong-touringcars uit China, maar ook occasion touringcars en bussen van andere merken.

INDCAR midi-touringcars & -bussen

Zuideind is dealer van Indcar, de grootste midibusbouwer van Europa. Indcar bouwt 19- tot 38-persoons midibussen en het merk staat garant voor een hoge kwaliteit met een uitstekende service en aftersales. Zuideind levert Indcar-onderdelen vanuit haar eigen magazijn in Joure, waardoor snelle levering mogelijk is.

YUTONG touringcars

Daarnaast is Zuideind dealer van Yutong, de grootste touringcar- en busbouwer ter wereld. Het leveringsprogramma van Zuideind omvat Yutong touringcars en bussen van 36 tot 60 personen. De Yutong touringcars worden wereldwijd gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit en professionele bouwwijze. Door onder andere de nauwe samenwerking met DAF, TüV en de RDW is het product zeer geschikt voor de Europese markt. Ook Yutong onderdelen worden vanuit Joure geleverd.

Werkplaats en onderdelen

U kunt bij Zuideind terecht voor onderdelen van Indcar, Yutong en Noge en het bedrijf beschikt over een goed uitgeruste werkplaats voor reparaties en modificaties van touringcars- en bussen van alle merken.

Occasions

Zuideind beschikt over een wisselend aanbod occasiontouringcars en midibussen van diverse merken. De beschikbare occasions vindt u de website. Bent u op zoek naar een bepaald merk of wilt u uw touringcar of midibus verkopen, neem dan contact op met Jan Smit via  +31 (0)513 418803 of stuur een e-mail naar info@zuideind.com

http://www.zuideind.com

Een reactie plaatsen

css.php